SEXHJÄLPMEDEL FÖR ALLA

Behöver du Sexhjälpmedel

Sexhjälpmedel för ett skönt och aktivt sexliv är ibland en nödvändighet. Marknaden är full av olika sexhjälpmedel och vare sig det gäller för tidig utlösning, erektionsproblem, lusthöjande eller för att öka njutning under samlaget med klitorisstiumulerande så har vi det allt ni behöver här på Luststugan Sexleksaker. I apoteket hittar du produkter för olika behov och besvär.

Sexleksaker är också sexhjälpmedel

En vibrator eller en massager kan vara till glädje för både män och kvinnor och vibrationerna kan ge en helt ny form av njutning och tillfredsställelse än vad man upplever utan en vibrator.

Är det dags att testa något nytt, själv eller tillsammans med din partner? Vi på Luststugan anser att bra sex är något alla - unga som gamla, singlar som gifta, ska kunna ägna sig åt. Vi har sexhjälpmedel för alla, även äldre personer som vill ha det lilla extra. Låt inte t.ex. torra slemhinnorna hindra er - hos oss hittar du glidmedel som hjälper! Vi rekommenderar att alltid använd glidmedel, tillsammans med din partner eller ensam. Det finns inga rätt eller fel!

SEXHJÄLPMEDEL för KVINNOR

Vill du sätta lite extra krydda på ditt sexliv? Då har du kommit till rätt ställe! Våra Sexhjälpmedlen håller hög kvalitet och kommer från de flesta kända varumärkena på marknaden. Och oavsett hur du vill använda ditt sexhjälpmedel, själv eller tillsammans med en partner, har vi garanterat något för dig! Alla våra produkter levereras i mycket diskreta paket och med diskret avsändare, vilket gör det tryggt och säkert att handla hos oss. Vibrerande dildo, Stavar, Massager, Knipkulor, Vibrerande Ägg, Klitorisvibrator

SEXHJÄLPMEDEL FÖR MÄN

Erektionsstörningar är ganska vanligt förekommande, enligt undersökningar är cirka en halv miljon män i Sverige drabbade. Ca 65% av alla män som lider av högt blodtryck har problem med erektionen. Och för män som passerat 65 år har var fjärde man erektionsstörningar, över 75 år är det ca 50%. Luststugan har Sexhjälpmedlen för män framtagna för att hjälpa mot detta. Våra produkter kan du antingen använda själv eller tillsammans med en partner. Nedan följer några tips om sexhjälpmedel vid erektionsproblem.

Vi skickar alltid diskreta paket och med diskret avsändare, vilket gör det tryggt att handla och endast du vet vad förpackningen innehåller!

Penispump

Ett sätt att råda bot på erektionsproblem är med hjälp av en penispump. Penispumpen skapar ett vakuum och får blodcirkulationen att öka till penis vilket i sin tur skapar en erektion på konstgjord väg. Många penispumpar kan även användas som ett onani redskap då den kan skapa en sugande effekt som påminner om oralsex så den kan även användas för njutning på egen hand.

Ett sexhjälpmedel som hjälper till att skapa erektion Ger dig större och hårdare penis

Penisring

Penisring, även kallad potensring och kukring, den ser ut som en vanlig ring. Det finns även penisringar med vibrator, den ger mer njutning för båda. Man trär penisringen på roten av sin penis och den får blodflödet att stanna längre i penis vilket gör att erektionen varar längre. Vid erektionsproblem kan detta vara ett mycket bra sexhjälpmedel för att bevara erektionen och kunna ha sex med sin partner. Den ger även bättre uthållighet och kan fördröja utlösningen.

Sexhjälpmedel för par

Sexmöbler / Sexgungor

Det finns även sexhjälpmedel såsom t.ex. gungor och sexmöbler. Dessa kan hjälpa er att ha sexställningar som kan vara ganska avancerade. Med en sexgunga kan ni ha ställningar och sexpositioner som inte varit möjliga annars. Vi har även enkla kuddar och uppblåsbara sexmöbler som gör vissa ställningar enklare att genomföra. Vid funktionshinder kan detta vara en lösning för att få ett bra sexliv med din partner.

GLIDMEDEL

Torra slemhinnor kanske sätter stopp för samlag, det är ett vanligt problem bland kvinnor som nyligen fött barn eller kommit in i klimakteriet, men även vid stress. Men var lugn, vi kan hjälpa dig! Våra glidmedel kan användas för alla typer av sexuella aktiviteter - med eller utan partner, med eller utan sexhjälpmedel. Naturligtvis kan du även använda glidmedel som en lusthöjare även om du inte har några problem. Endast fantasin sätter gränser! Omskurna män och kvinnor med torra slemhinnor bör alltid använda glidmedel. Samma sak gäller vid analsex, använd alltid glidmedel för skönare sex.

Luststugan har glidmedel för alla tillfällen och smaker,

Silikonbaserat glidmedel

Vattenbaserat glidmedel

Analt glidmedel

Kylande glidmedel

Värmande glidmedel

Smaksatta glidmedel


Sexhjälpmedel med stimulerande effekt

I vårt apotek finns flera bra medel som har stimulerande och upphetsande effekt. Ett stimulerande sexhjälpmedel kan vara till bra hjälp när du lättare vill uppnå orgasm eller vill tillföra någon ny upplevelse. En del av dessa produkter får blodet att cirkulera snabbare och har en värmande effekt som gör dig mer känslig och mottaglig för smekningar och beröring. Omvänt finns det faktiskt också medel som gör dig mindre känslig, kan öka lusten och ge erektion enklare och känsligare klitoris.

Snabb leverans och alla våra produkter levereras i diskreta paket med diskret avsändare.