Penisring för nybörjare


Nyfiken på Penisring?

Det finns massor av penisringar, det finns stora och elastiska och det finns små och mer åtsittande, det finns metallringar och det finns av skinn. Men varför ska man då använda en penisring? Och till sist, vilken modell ska just du välja?

En penisring är en ring som du trär över penis i slakt eller styvt tillstånd. Majoriteten av penisringar är elastiska och kan därför töjas en del. Upplevelsen av en penisring är helt personligt och kännas annorlunda från person till person – man får helt enkelt testa sig fram. Det är dock viktigt att penisringen aldrig får vara så stram att det känns obehagligt. Då är den för liten.

Med rätt penisring får du en mer kraftfull erektion som kommer att vara längre. Eftersom penisringen trycker runt penisroten håller den kvar blodet längre och erektionen blir både hårde och varar längre. En Penisring kan även räknas som ett sexhjälpmedel. Både du och din partner kommer att märka att din penis känns större än vanligt.

De två vanligaste typerna av penisringar är:

Penisring utan vibrator, den vanligaste typen, träs enkelt över penis och dras ner till penisroten. Finns både som fasta ringar och justerbara som bilden ovan. Har man inte provat innan är denna ring en bra variant att börja med. Då kan man prova sig fram till rätt modell och känna efter hur den känns. Använd gärna glidmedel för att underlätta när du ska ta på den.

Penisringen med vibratorn fungerar precis likadant som en penisring utan vibrator. Skillnaden är att det sitter en liten vibrator som stimulerar både penis och kvinnans klitroris under samlaget vilket gör det skönare för båda parter. Liksom föregående modell så kan du använda glidmedel för att underlätta när du ska ta på den.

Men det finns även andra varianter;

Penisring med pungring, Fungerar precis som de andra penisringarna men kan med fördel träs på i slakt tillstånd då den ska över både din penis och sen fästas över pungen. tänk på är att ju hårdare penis blir desto svårare blir det att trä på ringen, liksom för andra modeller är ett tips är att använda glidmedel för att underlätta.

Andra varianter av penisring med pungring kan även vara utrustade med en mini-dildo, som samtidigt stimulerar analen. Denna typ av penisringar passar bra till dig som har testat de första typerna av ringar och nu vill gå vidare och börja experimentera med de lite mer avancerade modellerna.

Penisring tillsammans med penispump

En del män tycker om att använda penisringar i kombination med penispumpar, kanske som ett sexhjälpmedel när man har svårt att få en tillräckligt hård erektion på egen hand. Vi vill dock rekommendera er att alltid konsultera en läkare först om ni har erektionsproblem. Annars kan du först använda penispumpen för att hjälpa svällkropparna i penis att blodfyllas. När du känner att penis är tillräckligt hård tar du bort penispumpen och tar fram din penisring, tillsätt glidmedel och för sakta ner penisringen till penisroten. Då hjälper penisringen till med att behålla blodet i penisen och erektionen blir hårdare och förlängs.

Hur fungerar då en penisring:

Som vi sagt innan trär man försiktigt på penisringen, över penis, och för den ända ner till penisroten. Detta kan du göra detta i både slakt och i erigerat tillstånd, det är en smaksak så prova dig gärna fram till det som fungerar bäst för dig. För att göra upplevelsen bättre rekommenderar vi att du tillför glidmedel, då kommer ringen enkelt att glida hela vägen ner. Låt sedan ringen sitta kvar runt penisroten under sexakten, eller när du onanerar. Penisringens ser sedan till att allt blod som pumpas ut till penis stannar kvar, vilket gör att du får en hårdare och en mer kraftfull erektion.

Hur länge kan jag använda penisringen?

Finns det några risker med en att använda en penisring då? Nej, följer du bara våra råd så du förstör inte din penis om du har på den för länge, den kan dock orsaka lite blodkärlsbristningar som läker, så det är inget farligt. En bra regel är att aldrig ha på den mer än 20 minuter. Detta kan visserligen variera från person till person, hur man upplever det och vad som fungerar, man får prova sig fram till det man känns bäst. Gör det ont eller om man känner obehag så ska man ta av den direkt. Det kan även det vara lite av en övningssak att gilla och känna sig bekväm med en penisring.