G-punktorgsm

Det viktigaste är att tro att du också kan få en fontänorgasm.

 • Du måste ha en ambition att vilja ha en!
 • Öppna ditt sinne för erotik och lust.
 • Håll absolut inte tillbaka! Bästa knepet att få sprutorgasm är just att ge efter. Problemet för många kvinnor är att de i orgasmögonblicket håller tillbaka. Många är livrädda för att kissa i sängen. Andra håller tillbaka mer eller mindre omedvetet.
 • Tricket är att inte hålla tillbaka ett dugg, utan tvärtom pressa på lite extra när orgasmen närmar sig. Det inre trycket frigör nämligen den kvinnliga ejakulationen. Istället för att hålla in, pressa utåt. Krysta lätt i orgasmögonblicket. De som prövat intygar att denna enkla metod fungerar.
 • Här är en steg-för-steg-teknik som kan ge kvinnan multipla orgasmer och få henne att spruta.

  Denna teknik fungerar och den fungerar bra. Det blir också lättare att få orgasm för varje gång du gör det - så öva. Öva, öva, öva; eftersom övning ger färdighet.

  För de flesta kvinnor är den mental och känslomässiga biten viktigast för att kunna få orgasm, så det är inte den fysiska biten som är den viktig alltid. Det är viktigt att vara upphetsad innan G-punkts-jakten kan börja, annars kan smekningarna kännas obehagliga och en besvärande kissnödighetskänsla uppstå så förbered er noga, ett extra toabesök och glöm inte förspelet.

  Denna teknik kan användas av kvinnor på egen hand eller med en partner; och om du övar på egen hand först kommer det att gå lättare att göra tillsammans med en partner.

  Hur man får en kvinna att g-punktsorgasm:

  1. Sitt på kanten av din säng eller en stol med benen särade. Alternativt sätta sig på huk bredvid sängen med benen särade - om du bär klackar och använda en arm för att luta sig på sängen blir det lättare att hålla balansen.

  Denna position är viktigt eftersom det pressar ned allt och framåt, vilket gör det lättare att nå. Du kan även ligga på rygg med benen uppdragna och särade, välj den ställning som passar dig / er bäst, prova er fram.

  2. Använd gärna ett glidmedel, gärna en silikonbaserad då den "varar" längre, generöst på fingrarna du använder. Använd den hand du föredrar, vissa tycker det känns bättre med sin icke-dominanta hand.

  3. Använd lång- och ringfingret, för in dem i slidan, följ din naturliga uppåtkurva av kroppen.

  4. Innan dina fingrar når så långt in som de kan gå, kommer du att känna ett "räfflade" område som har en annan struktur än resten av slidan. De hårda små linjer är G-punkten, det är vad du vill stimulera .

  5. Nu märker du att tummen naturligt hamnar i området av klitoris. Medan du är upptagen med att stimulera g-punkten kan du använd tummen på klitoris.När det gäller klitorisstimulering är det svårt att ge råd då det är väldigt individuellt, du vet när och hur det känns bäst själv.

  Klitoris är mycket känslig, och i motsats till vad många tror, uppskattar inte alla kvinnor klitorisstimulering. Faktum är att många hatar det helt och hållet, så ett annat alternativ är att stimulera området runt klitoris, utan att direkt vidröra den.

  6. Stimulering av G-punkten innebär inte en stötrörelse. Håll fingrarna inuti, och bara stimulera g-punkten direkt med en "kom hit" rörelse med fingrarna. Intensiteten och hastigheten varierar från kvinna till kvinna och är därför något ni får prova er fram till.

  7. För de flesta kvinnor det kommer att en vara en kombination av att stimulera G-punkten och klitoris stimulans som kommer att föra dem till orgasm, och det är mycket vanligt att kvinnan vill stoppa dig eftersom hon känner som att hon tror hon behöver kissa.

  Ungefär som att gå på toa är "omöjligt" när mannen har stånd, så kommer hon upptäcka att hon inte kan kissa antagligen. Så när den känslan kommer, så bara fortsätt - känslan kommer att försvinna.

  8. När kvinna får sin orgasm - sluta inte att stimulera! Ibland kan du behöva sluta klitorisstimulering för ett ögonblick eller två, men för det mesta brukar denna orgasm teknik inte orsaka att klitoris blir överkänslig.

  De flesta kvinnor vet inte att de kan ha multipla orgasmer eftersom stimulering oftast slutar efter den första orgasm. Så bara fortsätt genom orgasmen och kanske bromsa något efter hon kommit för att sen bygga upp intensiteten igen.

  Det är värt att försöka bibehålla en intensiv takt efter sin första orgasm och hela vägen genom, eftersom detta kan innebära en serie av orgasmer som är tätt sammanpackade - en multipel orgasm.

  Denna teknik fungerar riktigt bra, och om du kan slappna av och ge dig själv tillåtelse att njuta av det, kan det leda till det mest underbara sexet du och din partner kan dela.

  Tänk dock på att vissa kvinnor sprutar mycket vätska, och om du inte är beredd för det, ja då kommer det att ta dig på sängen. Vätskan kan rinna eller spruta ut, och kan misstas för urin. Det kan även göra killar obekväma med oralsex om de inte är beredda vid det.

  Vätskan som kommer vid sprutorgasmen är forskarna inte helt överens om vad den består av, men det är i alla fall inte urin - och inte heller något som påminner om mäns sperma. Den kan helt enkelt vara slidans naturliga smörjmedel som hos vissa kvinnor ansamlas i större mängd och sen när orgasmens rytmiska sammandragningar äger rum så skjuts den ut och orsakar just ett smärre regn av könsvätska.

  Mer troligt är att den kommer från de parauretrala körtlarna inne i slidan, samt från de Bartholinska körtlarna vid slidmynningen. Ibland tror kvinnan felaktigt att hon kissar på sig eftersom det kommer så mycket, Men det gör hon alltså INTE!

  En sista sak - ha en flaska vatten i närheten. Du kanske kommer att behöva dricka efteråt!