Sexleksaker, Vuxenleksaker

Luststugan Sexleksaker erbjuder massor av Sexleksaker att välja mellan. Vi har ca 1000 produkter, allt från små diskreta Bullet och Fingervibrator till stora Dildos och Rabbits, vi kan även erbjuda Fleshlight och Lösvaginor samt Gift set och Sexleksaker för Par, även ett Intimapotek finns bland våra kategorier. Vi kan även erbjuda produkter för Bondage, Fetish samt massor av andra trevliga sexleksaker, vi har något för nästan alla smaker och sexuella inriktningar.

Från att ha varit nåt skamligt och tabubelagt har vi som väl är kommit så långt att Sexleksaker idag finns i nästan varannan (ca 48%) svensk ägo och är nåt vi kan tala öppet om.

Luststugan Sexleksaker är en nätbutik som startades 2011 men övertogs av oss 2016 och har sedan vi tog över genomgått stora förändringar både till utseendet och sortiment, vi satsar på att försöka erbjuda bra och billiga sexleksaker för alla på nätet.

Så välkommen in på ett besök i butiken, se er omkring och fynda bland våra billiga sexleksaker och sexhjälpmedel, bara följ någon av nedanstående länkar,

sexdockor, stavar, penisringar, bojor&fängslen, massager, babydoll, bondage, fetish, dildos, glidmedel-silikonbaserat , glidmedel-vattenbaserat, kondomer, fleshlight, lösvaginor, analplugg, analdildo, sexleksaker för parSexleksakens historia

28000 år gammal ”stenåldersdildo”


Sexleksaker har funnits i tiotusentals år. Det äldsta fyndet man gjort av vad man tror är en sexleksak är en 28 000 år gammal dildo i sten som tyska arkeologer hittade i Tyskland.

Omkring 500 före Kristus i Miletos, en grekisk hamnstad som gjorde sig känd för tillverkning av sexleksaker, skapades en tidig version av dildon som kallades olisbos. Den såldes runt Medelhavet och tillverkades av sten, trä och läder.


Den tidigaste kända användningen av glidmedel går tillbaka till 350 före Kristus när olivolja och vegetabilisk olja användes.


Penisförlängare började användas runt 300 efter Kristus och de blev kända genom den klassiska indiska sexmanualen Kama Sutra. Ursprungligen var de gjorda av guld, koppar, trä och även buffelhorn.


Ben Wa-kulor användes ursprungligen enbart av män. Över tiden började de användas av kvinnor också. Istället för att använda en kula, skulle de använda två. De var massiva och ihåliga, de ”uppfanns” runt 500 efter Kristus.


Penisringar uppfanns runt 1200 efter Kristus i Kina. De gjordes av getens ögonlock och ögonfransar. De fästes kring penis för att förstärka mannens njutning och erektion.


Under 1600-talet tillverkades i Kina klitorisstimulatorer av elfenben i form av en ring med snidade drakar som skulle gnuggas mot kvinnans klitoris under samlaget. Detta för att öka njutningen för kvinnan.


1869 uppfanns vibratorn av en amerikansk läkare. Den var ångdriven och användes för behandling av hysteri. En av den tidens vanligaste diagnoser. 1899 började den första vibrator för hemmabruk att marknadsföras. Men de första vibratorerna används alltså av medicinska skäl, eftersom orgasm ansågs vara lugnande för kvinnan.


Sexleksaker har utvecklats mycket och fortsätter att göra så. Det ska bli intressant att se utvecklingen framöver. Med tanke på att dildon uppfanns för nästan 30 000 år sedan kanske det är på tiden att det kommer någonting nytt och fräscht?


I dag marknadsförs sexhjälpmedel med andra argument.– De ska vara väldesignade, miljövänliga och jämställda. Var tid har sina ideal och sina argument för att sälja sexleksaker.

Romers dubbeldildo