Frakt och Leverans

Fraktkostnad 49kr - för ordervärde 0-700Kr
Fri frakt vid ordervärde från 700 Kr


  1. Paket som väger mer än 2 kilo skickar vi med DHL/BRING/SCHENKER
I 90% av gångerna får du ett mail av oss med spårbart paket ID som vi skickar till dig på den mail som du angav i samband med din order och beställning.
- Har du Ej fått Paket ID, då är det bara maila oss så kommer vi hjälpa dig i dom fall det finns.
Leveranstider

Vi arbetar med två olika lagerstatus, ett outletlager och ett snabblager

Outletlager: Räkna med att det tar mellan 4-7 arbetsdagar när du köper sexleksaker från vårt outlet lager: Skickas från vårt lager i Europa till Sverige.

Snabblager: Det tar ca 1-3 arbetsdagar. Vi har ett snabblager på cirka 1500 st utvalda billiga sexleksaker & sexhjälpmedel som skickas direkt från lager i Sverige- leverans 1-3 dagar

* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

I dom fall du som kund valt vårt 99 kronors frakt alternativet - Spårbar & Försäkrad Frakt.
Då skickar alltid det snabbaste sättet för dig, det kan även innebära att du kan få 2st frakter, med spårbar frakt, eftersom vi har 2st olika lager.

SMS - AVI

Leverans - 90% får SMS avi från posten (viktigt att skriva rätt mobil nummer vid order)


I vissa fall fungerar inte SMS avi - då kommer får en AVI hem i din brevlåda med information om var du hämtar ut din beställda vara, i en del fall kommer varan levereras med DHL/BRING direkt hem till din adress.
( OBS - Står ej på ditt paket vem det är ifrån pga diskretion )

Diskreta leveranser

Din beställning av sexleksaker skickas i diskret låda, orders som behandlas innan kl 9:30 skickas samma dag, efter kl 9:30 skickas ordern dagen efter och under förutsättning att produkterna du beställt finns i på lager. Orders som gjorda på helgen hanteras på måndagar.

Alltid diskret avsändare på paket, faktura och sms


(Det är bara på Följesedel inne i paketet där det står vårt namn och en orderbekräftelse till det mail du fyller i i samband med att du beställer )

Normal leveranstid är 3-6 arbetsdagar. Leveranstiden avgörs av vart du bor i landet och från vilket av våra lager vi kommer skicka produkten ifrån.

Delar av vårt sortiment kommer från ett lager i Europa och en del skickas från ett lager i Sverige.

Därav olika ledtider på våra leveranser. Skickar vi från vårt lager i Sverige har du varan på 1-2 dagar, och när det skickas från lagret i Europa tar det 4-7 arbetsdagar.

Tyvärr händer det ibland att det tar längre tid än vi utlovar, detta beror i regel på att transportören råkat ut för oväntade händelser och blivit försenad. Eller att det är helgdagar i Europa som som vi inte har i Sverige, tex Annandag Pingst

Om du känner dig osäker på när ska få din leverans så är du varm välkommen att kontakta oss så kommer vi hjälpa dig och lokalisera vart paketet finns.

Maila till: info@luststugan.seEj uthämtade paket & felaktig adress

I de fall paketet inte hämtas ut kommer vi att debitera kunden 150 kr för att täcka de kostnader vi får på grund av att paketet inte hämtats ut eller kunden angivit en felaktig adress. Så som: Frakt tur och retur, eventuella avgifter samt hanteringskostnad. (Tunga paket med extra dyr leverans tex dockor på mer än 2 kilo är det + 100kr i hanteringskostnader dvs 150kr +100kr =250kr eftersom vi subventionerar din frakt vid order över 799kr - Detta är ju något som måste betalas till fraktbolaget )


Force Majeure

Luststugan Sexleksaker ska vara befriad från skadestånd och andra påföljder om fullgörandet av visst åtagande förhindras eller väsentligen försvåras av omständighet som Sexleksaker Outlet inte rimligen kunnat råda över eller förutse. Exempel på befriande omständigheter är krigshändelse, naturkatastrof, arbetskonflikt, bojkott, blockad, blixtnedslag, eldsvåda, sabotage, myndighetsbestämmande/myndighetsutövande eller annan offentlig reglering eller ny lagstiftning, problem med posthantering, allmän knapphet på transporter, varor eller annan liknande omständighet, samt olyckshändelse av större omfattning.