Vill du samarbete med Luststugan Sexleksaker?

Har du tankar eller idéer om att göra saker direkt på din blogg med oss - hör av dig med ett mail. Vi vill gärna samarbete med bloggare, alla är välkommen med en förfrågan, förutsatt att du är 18 år gammal eller äldre.

Vi är öppna för roliga samarbete & tävlingar med mera på din blogg.
Vänligen maila oss så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

info@luststugan.se

Vi på Luststugan är alltid öppna för nya samarbeten via bloggar och hemsidor. Samarbetet kan tex vara produkttester i din blogg eller besökartävlingar, där dina besökare är med och tävlar om en produkt från Luststugan Sexleksaker

Din blogg eller hemsida behöver nödvändigtvis inte vara inom kategorin sex och kärlek, även inom andra teman så som mode, sport och hälsa är intressant.

Intresserad? - Skicka då ett mail till oss och berätta lite om din sida, vad du skriver om, hur många besökare du har och ett förslag vad du önskar ha för samarbete med oss!

Vi uppskattar att bli omnämnda på andras hemsidor och på bloggar med våra produkter och därför ser vi det självklart för oss som företag att sponsra samarbete med bloggare och andra företag, vi är öppna för samarbete med alla, både små till stora.

Det är bara fantasin som sätter gränserna, man kan dela på facebook & instagram och andra sociala medier eller kanske anordna tävlingar på er sida.

Vi har tre olika samarbetsalternativ, men är alltid öppen för nya förslag, läs igenom nedan och är du intresserad så ta kontakt: info@luststugan.se

Observera att det kan ta lite tid innan du får svar från oss, vi vill ha en möjlighet att titta på din blogg / hemsida.


1. Personlig rabattkod - 15%*

  • Gilla Luststugan Sexleksaker på facebook.
  • Skriv ett inlägg med text, minst en bild samt länk till luststugans startsida www.luststugansexleksaker.se

Meddela oss när ovan är gjort så skickar vi en personlig rabbatkod. Glöm inte att meddela oss bloggens namn samt ditt namn på facebook – länka gärna till aktuellt inlägg.

* Rabatten är giltig i 1 månad eller enligt överenskommelse och är unik och personlig till dig som innehavare av bloggen/hemsidan.


2. Få rabatt på en produkt du vill köpa.

Så här gör du:

  • Du köper den vara du önskar och betalar och betalar i kassan.
  • Efter att du fått hem din vara så fotograferar du produkten och skriver ett inlägg på din blogg samt länkar till Luststugan Sexleksaker. Vi vill ha 2 stycken länkar, en till vår startsida och en till den aktuella produktsidan (kopiera länken i adressfältet – på den produkt du köpt)
  • Därefter meddelar du oss via mejl och bifogar länken till inlägget.

Från att ditt inlägg gjorts och 14 dagar framåt räknar vi antal besökare som hänvisats från din blogg (vi använder oss av google analytics).

Beroende på hur många besökare din blogg genererat så drar vi av 10-25% av priset.

Procentsteg – antal hänvisningar:

1 - 100 st = 12,5% rabatt

101 - 200 st = 17,5% rabatt

201 – >>> st = 22,5% rabatt

Summan avser totalt antal hänvisningar under 14 dagar till luststugansexleksaker.se

Hur går återbetalningen till:

Summan som motsvarar rabatten återbetalas till er via Swish, banköverföring eller återbetalning till det kort ni använde vid köpet.


3. Tävling

Vi kan även tänka oss att ni ordnar tävlingar med vinster i form av rabattkoder eller produkter. För att anmäla intresse för en tävling – skicka med en skärmdump på bloggens besöksstatistik. Beroende på bloggens storlek så diskuterar vi gärna olika alternativ för tävling.


Du kan även skriva ett inlägg för bloggen, publicerar vi det får du en rabattkod på 15% för ett inköp i butiken.För att lättare få svar snabbt så skriv i din intresseanmälan:

vilket sorts samarbete du önskar, vid önskemål om tävling bifoga printscreen på bloggens besöksstatik.

vilken produkt du vill skriva om.

Varmt välkommen!